Kiruna-Centern föreslår alternativ lösning

Här är en länk till artikeln med vår ordförande Gunnar Selberg som bland annat kunde läsas i dagens NSD. Läs om den motion vi lägger i kommunfullmäktige som föreslår att nya fastigheter ska byggas när de gamla exploateras. Låter rätt självklart, eller hur? Vi tycker det är ett rimligt komplement till det nya markavtalet. Gunnar Selberg säger i artikeln:

– Nu måste kommunledningen inse att den modellen de har valt inte fungerar. Vi måste ha en trygghet och en garanti. För mig är det oroväckande om man fortfarande klamrar sig fast vid sin gamla modell men bara flyttar fram årtalen, säger Selberg om sin motion.

http://www.norrbottensaffarer.se/nyheter/politiker-sagar-avtal-fungerar-inte-nm4619765.aspx

gunnar01
Gunnar Selberg, ordförande och gruppledare, Kiruna-Centern